Har du ett spännande nytt projekt på gång och står utan hemsida? Eller misstänker du att din befintliga sajt inte presterar så bra?

Det tycker jag vi ska göra något åt. En dålig hemsida skrämmer iväg kunder, om kunderna ens hittar till den. En bra hemsida lockar rätt målgrupp till dig och förvandlar besökare till kunder. Visst kan du fixa din hemsida själv, men det kostar värdefull tid som du istället kan lägga på det du verkligen vill göra och är bra på. Dessutom kanske resultatet inte blir det bästa, och det kommer att påverka din verksamhet negativt.

Ta hjälp av mig istället. Du får en professionellt designad hemsida, utformad för att förvandla besökare till kunder. En hemsida som känns “du” och som du är stolt över. Din är hemsida är klar på bara 2 veckor, med garanterat lanseringsdatum. Under den tiden går vi från skiss till färdig sajt, med obegränsat antal revisioner för att du ska bli supernöjd. Du får också en genomgång av Squarespace så att du enkelt kan sköta din sajt själv efteråt. Härligt va? 😄

Investera i en riktigt bra hemsida. Du är värd det.

 
 

Vad får det lov att vara?

hemsida-squarespace.png

LIGHT

När du har tajt budget och behöver en enkel men proffsig sajt.

 • Hemsida i Squarespace

 • Mobiloptimerad sajt

 • SEO-optimering

 • Sajtgenomgång och Q&A via Skype

Pris: Från 15 000kr*

hemsida-squarespace-logga-grafisk-profil.png

MELLAN

Investera lite till för en komplett varumärkesprofil som sätter personlig prägel på din sajt.

 • Grafisk profil & logotyp

 • 3st grafikkomponenter som du väljer själv. T.ex. visitkort, produktbilder, Powerpointmall eller grafik för sociala medier

 • Hemsida i Squarespace

 • Mobiloptimerad sajt

 • SEO-optimering

 • Sajtgenomgång och Q&A via Skype

  Pris: Från 23 000kr*

hemsida-squarespace-logga-grafisk-profil-copywriting.png

PREMIUM

Komplett varumärkesprofil, hemsida, och professionellt skrivna texter som ger resultat.

 • Grafisk profil & logotyp

 • 3st grafikkomponenter som du väljer själv. T.ex. visitkort, produktbilder, Powerpointmall eller grafik för sociala medier

 • Copywriting

 • Hemsida i Squarespace

 • Mobiloptimerad sajt

 • SEO-optimering

 • Sajtgenomgång och Q&A via Skype

  Pris: Från 29 000kr*

* 50% vid bokning, 50% vid projektets slut.

Ditt pris kan variera beroende på omfång och ev. tillval.

katarina-petersmo.png

“Jag har väntat länge med att skaffa en hemsida, eftersom jag varit rädd för den tekniska biten. Och för mig är det så viktigt att sidan känns rätt. Är allergisk mot stela och fula hemsidor.

Jag är så tacksam och glad att jag bad Louise om hjälp! Allt har gått supersmidigt. Jag är imponerad av att hon kunde hitta rätt känsla direkt, jag har fått en hemsida som verkligen känns som jag.

Hon har snabbt svarat på mina frågor, kommit med egna idéer och det märks att hon vill att sidan blir så bra det bara går.”

— Katarina Petersmo, författare

Så här går det till…

 

Före projektstart: 

För att jag ska kunna leverera en färdig hemsida på bara veckor behöver jag ett bra underlag från dig. Därför kommer du få några uppgifter av mig att slutföra innan startdatumet för vårt projekt. Du kommer få:

 • Göra en mood board

 • Svara på ett frågeformulär

 • Lägga de bilder och texter du vill använda på sajten i vår gemensamma mapp.

 
 

Vecka 1

Under den första veckan designar jag din hemsida, och ev. varumärkesprofil. Din uppgift är att vara tillgänglig för att svara på frågor och ge feedback.

 • Jag presenterar mina första designförslag för dig. Du ger din feedback och vi väljer en riktning för designen.

 • Om du valt till en grafisk profil är det nu jag skapar den, samt designar din logotyp

 • Jag bygger hela din hemsida, samt optimerar för SEO.

 
 

Vecka 2

Under vecka 2 slipar vi din hemsida tills vi båda är stolta och redo att visa upp den för omvärlden.

 • Om du valt till copywriting så skriver jag texter åt dig, som vi redigerar tillsammans.

 • Om du valt till en grafisk profil så designar jag de grafikkomponenter du valt ut och levererar alltihop till dig.

 • Jag kopplar ett (nytt eller befintligt) domännamn till din sajt.

 • Vi ses över Skype och går igenom din hemsida. Jag visar dig runt i Squarespace och lär dig allt du behöver veta för att sköta din sajt själv. Tillsammans kopplar vi in dina sociala medie-konton, uppgraderar ditt Squarespace-abonnemang, och tar din hemsida live!

 

Kika i min portfolio

Frågor & svar

"Hur snart kan du sätta igång med mitt projekt?"

Det beror på hur mitt schema ser ut, och hur snabbt du kan leverera det underlag jag behöver. Ska du t.ex. skriva dina texter själv så bör du avsätta tid för det innan projektstart. Du bör åtminstone ha en vecka på dig att sammanställa underlaget till mig innan vi sätter igång.

Vid hög arbetsbelastning (t.ex. inför sommar- och juledigheter) kan det bli lite väntetid innan jag kan sätta igång med ditt projekt. Men genom att betala in depositionen så är din plats reserverad och kan inte bokas av någon annan.

 "Vilka betalningsmöjligheter har jag?"

Du kan betala via faktura, eller med Swish.

 "Vad händer om jag inte är nöjd med arbetet?"

En hemsida är en stor investering och det är viktigt att resultatet känns 100% rätt för dig. Just därför får du obegränsat med revisioner under den tidsram vi satt för ditt projekt (vanligtvis 2 veckor). Du får alltid ge feedback och vara med och styra designen från mina första skisser till färdig hemsida. Risken att vi skulle landa i något du inte är nöjd med är alltså väldigt låg.

Men om du ändå av någon anledning vill avbryta projektet så kan du göra det närhelst du vill och bara betala 30% av återstående belopp.

 "Kan jag anlita dig för andra slags uppdrag, t.ex. innehållsplanering, mindre uppdateringar av befintlig sajt, m.m.?"

Visst kan du det! Kontakta mig och beskriv vad du behöver hjälp med så tar vi det därifrån. =)

"Varför måste jag betala en deposition?"

Jag tar 50% av det överenskomna arvodet i deposition före projektstart. Det är för att jag ska kunna reservera plats för dig i mitt schema och känna mig trygg när jag jobbar. Depositionen gör att både jag och mina kunder kan dedikera oss åt at slutföra hemsidan inom den tidsram vi satt.

 "Kan jag delbetala min faktura?"

Ja det kan du göra, efter överenskommelse med mig. Säg till om det i god tid så lägger vi upp en betalningsplan. =)

 "Kommer jag kunna sköta min sajt själv fortsättningsvis?"

Självklart ska du kunna det. Squarespace är den enklaste och mest användarvänliga hemsideplattformen jag arbetat i. Därför vågar jag lova att du, efter vår genomgång och grundkurs över Skype, kommer kunna uppdatera din hemsida helt själv. Denna genomgång spelar jag in och skickar till dig, så att du alltid kan referera tillbaka till den.

"Kan du hjälpa oss uppdatera sajten?"

Absolut! Om ni kommer på småsaker efter lansering ni vill ha hjälp att fixa till så gör jag det utan extra kostnad. Vid större ändringar eller löpande uppdateringar tar jag ett timarvode på 500kr.

 
Proactive.png

“Från dag ett var det ett nöje att arbeta tillsammans med Louise. Hon är mycket lyhörd, öppen och har en förmåga att omvandla det jag berättade om mig själv och mitt bolag till en hemsida som exakt ger den känslan och ton som jag var ute efter.

Hon är mycket snabb på att ta in feedback och förstå vad som behöver justeras för att få till det precis som jag önskade.

Jag kan varmt rekommendera Louise till andra som behöver hjälp att formulera sitt budskap i bild och text.”

- Mia Holger, Proactive Management