Hemsida & grafisk design

Ska du starta ett nytt projekt och behöver en snygg hemsida? Ska du flytta eller starta en blogg? Eller vill du kanske ge din befintliga sajt en makeover?

Få hjälp med alla delar av ditt hemsideprojekt: övergripande branding och design, en snygg och användarvänlig sajt, samt effektiv kommunikation i bild och text.

Jag designar och bygger hemsidor i Squarespace: en robust och smidig plattform som blir allt mer populär även i Sverige. Det som gör Squarespace unik är hur lättarbetad men samtidigt flexibel den är. Jag har stor kreativ frihet när jag bygger din hemsida, men du behöver inte vara det minsta teknisk för att kunna hantera din sajt själv i fortsättningen.


Paket

 Webbdesigner köpa hemsida squarespace
 

Hemsida Bas

För dig som behöver en enkel men proffsig hemsida.

Har du ingen grafisk profil och logotyp? Då rekommenderas tillägget Grafisk Design för bästa resultat.

 Webbdesigner köpa hemsida e-handel squarespace
 

Hemsida Medium

För dig som har mer innehåll på din sajt, och/eller planerar att sälja produkter i en webbshop.

Har du ingen grafisk profil och logotyp? Då rekommenderas tillägget Grafisk Design för bästa resultat.

 Webbdesigner köpa hemsida squarespacee-handel design copywriting
 

Hemsida Plus

För dig som ska starta ett nytt företag och är redo att investera för att få bästa möjliga start.

Du får en personligt framtagen grafisk profil för ditt företag, en komplett hemsida samt professionella texter till din sajt.

Om du planerar att sälja tjänster eller produkter ingår hjälp att implementera en webbutik och lägga upp produkter.

 

Inkluderat i alla paket:

 • Komplett hemsida i Squarespace
 • Blogg/nyhetsflöde med en inläggsmall
 • Ev. import av befintlig hemsida/blogg från Wordpress
 • Flytt eller införskaffande av domännamn
 • Grundläggande SEO-optimering
 • Sociala medie-kopplingar
 • Mobilanpassad sajt
 • 3 revisioner
 • 20% rabatt på ditt Squarespace-abonnemang första året
 • 1h sajtgenomgång och Q&A via Skype/telefon
 • Webbaserad utbildning, så att du kan sköta din sajt helt själv

Tilläggstjänster

Grafisk design

Vill du ha en mer personlig prägel på din hemsida? Jag skapar en komplett grafisk profil åt dig, med typsnitt, färger, bildmanér, logotyp i olika utföranden, samt en favicon (browserikon). Detta används sedan som grund för din hemsida för att framhäva din personlighet och ge ett mer professionellt intryck på besökare.

Du får också välja upp till tre ytterligare grafikkomponenter som t.ex. brevpapper, visitkort, produktbilder, Powerpointmall eller grafik för sociala medier. 

Den grafiska profilen får du som en pdf, och samtliga grafikfiler levereras till dig i både original och webbformat.

Pris: Från 6000kr

 

Copywriting

Behöver du hjälp med texterna på din hemsida? Jag skriver dem åt dig, alternativt ser över befintliga texter, så att din kommunikation är glasklar och engagerande. Jag översätter även mellan svenska och engelska.

Läs mer om copywriting här!

 

Nyhetsbrev

Om du planerar att samla e-postadresser och/eller skicka ut nyhetsbrev så hjälper jag dig skapa ett MailChimp-konto och implementera det på din hemsida. Du får också hjälp och stöd att komma igång med dina utskick.

Pris: 3000kr

 

Tvåspråkig sajt

Jag gör så att din hemsida får stöd för två språk. Kostnad för ev. översättning tillkommer.

Pris: 1500kr


Såhär går det till...

1. 

I vår initiala kontakt vill vi först veta i grova drag vilka dina behov är: vad för slags företag du driver, vilka dina kunder är och vilka utmaningar du har i din verksamhet. Utifrån detta kan vi båda utvärdera hur jag kan hjälpa dig.

 

3.

Vi gör research, skriver ihop en plan och en offert som du får kika på. Vi kommer överens om ett upplägg och en tidplan som känns bra. Du betalar in depositionen för att boka din plats i min kalender. Sen sätter vi igång!

 

5. 

Jag tar fram en första version av designen/sajten och visar för dig. Vi tar ett avstämningsmöte där vi utvärderar resultatet tillsammans och bestämmer nästa steg.

2.

Efter det tar vi förslagsvis ett möte. Telefon eller Skype fungerar bäst, men om så är möjligt så ses vi nånstans och fikar och pratar. Vi lär känna varandra lite, diskuterar ditt projekt och hur vi kan gå vidare.

 

4.

Vi sätter upp en gemensam mapp för vårt projekt, samt några dokument som vi kommer jobba i för att samla information och planera arbetet. Du får du fylla i några formulär som hjälper mig hitta rätt i min design.

 

6. 

Sen jobbar jag vidare och vi håller löpande kontakt tills att jag visar upp slutversionen för dig. Då gör vi en ny utvärdering. Det ingår alltid upp till 3 vändor feedback och ändringar för att du ska bli helt nöjd med slutresultatet. Projektet är inte över förrän din sajt är live, du känner dig trygg med Squarespace-plattformen, du har fått alla filer du behöver från mig och vi båda är stolta över vad vi åstadkommit tillsammans!

 

Min portfolio


Vill du hellre göra det själv?

 Webbkurs bygg hemsida squarespace

I min webbkurs, Bygg din egen hemsida, lär du dig allt du behöver veta för att skapa en hemsida, blogg och webbutik på plattformen Squarespace. Det är det billigaste alternativet om du är nystartad eller inte har så stor budget. 


Ska vi bygga en riktigt snygg sajt ihop?