Mia Holger

Från dag ett var det ett nöje att arbeta tillsammans med Louise. Hon är mycket lyhörd, öppen och har en förmåga att omvandla det jag berättade om mig själv och mitt bolag till en hemsida som exakt ger den känslan och ton som jag var ute efter. Hon är mycket snabb på att ta in feedback och förstå vad som behöver justeras för att få till det precis som jag önskade. Jag kan varmt rekommendera Louise till andra som behöver hjälp att formulera sitt budskap i bild och text.

- Mia Holger, Proactive Management

Katarina Petersmo

Jag har väntat länge med att skaffa en hemsida, eftersom jag varit rädd för den tekniska biten. Och för mig är det så viktigt att sidan känns rätt. Är allergisk mot stela och fula hemsidor. Jag är så tacksam och glad att jag bad Louise om hjälp! Allt har gått supersmidigt. Jag är imponerad av att hon kunde hitta rätt känsla direkt, jag har fått en hemsida som verkligen känns som jag. Hon har snabbt svarat på mina frågor, kommit med egna idéer och det märks att hon vill att sidan blir så bra det bara går.

— Katarina Petersmo

One Partner Group

Har anlitat Louise för olika typer av uppdrag såsom pressmeddelande, hemsidescopy och kampanjtexter med mera - och det är lika hög kvalitet på allt. Smidig (och trevlig!) kommunikation och hon håller alltid utlovad deadline. Rekommenderar henne varmt!

— Susanna Halonen, OnePartnerGroup