Copywriting

Svensk Företagsrekonstruktion

Svensk Företagsrekonstruktion

Svensk Företagsrekonstruktion räddar bolag som är på väg att gå i konkurs, genom rådgivning, juridiska tjänster och finansiering. De var i behov av en hemsida som på ett enkelt och engagerande sätt kommunicerar detta till företagsägare. 

Uppdraget blev att ta fram en grafisk profil och bygga och designa företagets hemsida. Jag såg slipade även till hemsidan texter. 

Resultatet: En snygg och smidig sajt som på ett pedagogiskt sätt kommunicerar företagets tjänster till målgruppen.

Fastighetssnabben

Fastighetssnabben

När Fastighetssnabben skulle förnya sitt varumärke och sin hemsida hade jag äran att bli inblandad. (De råkar nämligen vara min egen hyresvärd!)

Projektet var ett samarbete med Gomorron Reklambyrå, där jag ansvarade för att ta fram en ny tonalitet och nya texter till Fastighetssnabbens hemsida. Resultatet blev ett varmt, avslappnat och professionellt tilltal där företagets mission och målgrupp tydligt framgår.

Nordic Business House

Nordic Business House

Nordic Business House är en sälj- och marknadsföringsbyrå som hjälper nordiska företag etablera sig i Kina.

Mitt uppdrag bestod i att, utifrån företagets grafiska profil, strukturera och designa sajten i Squarespace. Jag skrev även om all copy, översatte den till svenska och skapa en svensk version av sajten.  

Resultatet blev en elegant ny hemsida med starka färger och nya texter på både engelska och svenska som på ett slagkraftigt och koncist sätt förmedlar Nordic Business Houses verksamhet.