Så här går det till…

 

Före projektstart: 

För att jag ska kunna leverera en färdig hemsida på bara veckor behöver jag ett bra underlag från dig. Därför kommer du få några uppgifter av mig att slutföra innan startdatumet för vårt projekt. Du kommer få:

  • Göra en mood board

  • Svara på ett frågeformulär

  • Lägga de bilder och texter du vill använda på sajten i vår gemensamma mapp.

 
 

Vecka 1

Under den första veckan designar jag din hemsida, och ev. varumärkesprofil. Din uppgift är att vara tillgänglig för att svara på frågor och ge feedback.

  • Jag presenterar mina första designförslag för dig. Du ger din feedback och vi väljer en riktning för designen.

  • Om du valt till en grafisk profil är det nu jag skapar den, samt designar din logotyp

  • Jag bygger hela din hemsida, samt optimerar för SEO.

 
 

Vecka 2

Under vecka 2 slipar vi din hemsida tills vi båda är stolta och redo att visa upp den för omvärlden.

  • Om du valt till copywriting så skriver jag texter åt dig, som vi redigerar tillsammans.

  • Om du valt till en grafisk profil så designar jag de grafikkomponenter du valt ut och levererar alltihop till dig.

  • Jag kopplar ett (nytt eller befintligt) domännamn till din sajt.

  • Vi ses över Skype och går igenom din hemsida. Jag visar dig runt i Squarespace och lär dig allt du behöver veta för att sköta din sajt själv. Tillsammans kopplar vi in dina sociala medie-konton, uppgraderar ditt Squarespace-abonnemang, och tar din hemsida live!