Frågor & svar

"Hur snart kan du sätta igång med mitt projekt?"

Det beror på hur mitt schema ser ut, och hur snabbt du kan leverera det underlag jag behöver. Ska du t.ex. skriva dina texter själv så bör du avsätta tid för det innan projektstart. Du bör åtminstone ha en vecka på dig att sammanställa underlaget till mig innan vi sätter igång.

Vid hög arbetsbelastning (t.ex. inför sommar- och juledigheter) kan det bli lite väntetid innan jag kan sätta igång med ditt projekt. Men genom att betala in depositionen så är din plats reserverad och kan inte bokas av någon annan.

 "Vilka betalningsmöjligheter har jag?"

Du kan betala via faktura, eller med Swish.

 "Vad händer om jag inte är nöjd med arbetet?"

En hemsida är en stor investering och det är viktigt att resultatet känns 100% rätt för dig. Just därför får du obegränsat med revisioner under den tidsram vi satt för ditt projekt (vanligtvis 2 veckor). Du får alltid ge feedback och vara med och styra designen från mina första skisser till färdig hemsida. Risken att vi skulle landa i något du inte är nöjd med är alltså väldigt låg.

Men om du ändå av någon anledning vill avbryta projektet så kan du göra det närhelst du vill och bara betala 30% av återstående belopp.

 "Kan jag anlita dig för andra slags uppdrag, t.ex. innehållsplanering, mindre uppdateringar av befintlig sajt, m.m.?"

Visst kan du det! Kontakta mig och beskriv vad du behöver hjälp med så tar vi det därifrån. =)

"Varför måste jag betala en deposition?"

Jag tar 50% av det överenskomna arvodet i deposition före projektstart. Det är för att jag ska kunna reservera plats för dig i mitt schema och känna mig trygg när jag jobbar. Depositionen gör att både jag och mina kunder kan dedikera oss åt at slutföra hemsidan inom den tidsram vi satt.

 "Kan jag delbetala min faktura?"

Ja det kan du göra, efter överenskommelse med mig. Säg till om det i god tid så lägger vi upp en betalningsplan. =)

 "Kommer jag kunna sköta min sajt själv fortsättningsvis?"

Självklart ska du kunna det. Squarespace är den enklaste och mest användarvänliga hemsideplattformen jag arbetat i. Därför vågar jag lova att du, efter vår genomgång och grundkurs över Skype, kommer kunna uppdatera din hemsida helt själv. Denna genomgång spelar jag in och skickar till dig, så att du alltid kan referera tillbaka till den.

"Kan du hjälpa oss uppdatera sajten?"

Absolut! Om ni kommer på småsaker efter lansering ni vill ha hjälp att fixa till så gör jag det utan extra kostnad. Vid större ändringar eller löpande uppdateringar tar jag ett timarvode på 500kr.