Copywriting & innehåll

Det är inte lätt att sätta ord på vem man är och vad man säljer. Det kräver strategi och fingertoppskänsla, något man inte alltid har tid eller kunskap att göra på egen hand. Anlita mig så tar jag fram klockrena texter som får dina kunder att inse hur bra du är.

Halvdana texter är förlorad potential. Du och din verksamhet förtjänar bättre än så. Konkurrensen online är stenhård och vi är extremt svårflörtade med vilka vi följer, anlitar eller köper från. Om du vill nå fram genom bruset behöver du kommunicera tydligt, engagerande och med värme och personlighet.

Bra kommunikation är värd att investera i. Jag hjälper dig skriva oemotståndliga texter som ger dig konkreta resultat, vare sig det är hemsidecopy, produkttexter, kampanjcopy, artiklar eller nyhetsbrev. 


Tjänster

Webb & e-handel

När du behöver redigera eller skriva ny text till din hemsida.

Prisexempel

Hemsida upp till 6 sidor: Från 5000kr

5 produkttexter á 300 ord: Från 3000kr

Säljsida för din produkt eller tjänst: Från 3000kr

 

Presskit

Jag skapar ett komplett presskit för ditt företag.

Tjänsten inkluderar:

  • Bakgrund/bio

  • Presstext om din produkt/tjänst

  • FAQ

  • Pressrelease

  • 3 pitchar i olika längd för användning i mail och sociala medier

  • Email-mall för kontakt med press

Pris: Från 8000kr

 

Copywriting

Övrig copywriting för t.ex. nyhetsbrev, kampanjer, social medier, et.c

Timpris: 900kr

 

Copy editing/översättning

Jag ser över befintliga texter och slipar dem åt dig. Jag översätter även mellan svenska och engelska. 

Timpris: 800kr


Så här går det till...

1.

I vår initiala kontakt vill vi först veta i grova drag vilka dina behov är: vad för slags företag du driver, vilka dina kunder är och vilka utmaningar du har i din verksamhet. Då kan jag göra research och förbereda lite idéer inför vår första kontakt.

2.

Efter det tar vi förslagsvis ett möte. Telefon eller Skype fungerar bäst, eller om så är möjligt så ses vi nånstans och fikar och pratar. Vi lär känna varandra lite, diskuterar ditt projekt och hur vi kan gå vidare.

3.

Vi kommer överens om ett upplägg och en tidplan som känns bra. Vi delar filer och sätter deadlines. Sen sätter vi igång!

4.

Jag gillar att jobba med korta leveranser och synka löpande med mina kunder. Det är viktigt att vi båda känner att resultatet blir bra, och att vi kan anpassa och optimera under samarbetets gång.


Min portfolio


Kan jag hjälpa dig skriva något?